Skip to content

#doto13

Wait, what? Een nerd zoals ik die iets van lichaamsbeweging doet? Kan dat wel? En toch: op vrijdag 9 augustus stap ik voor de eerste keer mee in de Dodentocht, en dit ten voordele van A touch of Rose, een welzijnscentrum voor kankerpatiënten. Mijn startnummer is 3021 en je kan vanuit je luie stoel supporteren via de tracking website.

Op Twitter, Facebook en Google+ kan je de berichten en foto’s van de deelnemers, organisatoren en toeschouwers volgen met de hashtag #doto13.

Je kan nog meer doen dan mij verbaal aanmoedigen: je kan mij ook sponsoren door een bedrag naar keuze te schenken aan A touch of Rose. Meer informatie vind je op http://atouchofrose.be/dodentocht.html. Instant karma++ als je dat doet.

Om eerlijk te zijn: ik verwacht niet dat ik de finish ga halen. In de voorbije maanden heb ik verschillende wandelingen gedaan tot 40km, en bij de laatste wandelingen kreeg ik naar het einde toe steeds pijn in mijn rechterknie. De laatste keer was het zo erg dat ik alleen nog maar kon rondstappen als Herr Flick. 🙂 Ik zal al lang blij zijn als ik de afstanden van mijn voorbereiding kan evenaren. Maar ondertussen heb ik al 3 weken kunnen rusten dus ik hoop dat mijn knie voldoende hersteld is om net ietsje meer te kunnen doen.

Leave a Reply